Автобуски превоз за деца за Олимпик Бич - Грција! Добивате 60% попуст на повратна карта и сигурен и удобен превоз во вискотуристички автобуси за само 25 евра или 1550 ден. со Т.А.OLYMPIC TRAVEL

-40%

T.A. OLYMPIC TRAVEL
0.00 
  1,550.00ден.
Кол:  

 ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Автобуски превоз за Олимпик Бич - Грција за деца

- ПОВРАТНА КАРТА 

- Место на тргнување Скопје во 7 и 30 часот пред Капитол Мол , место на пристигнување Олипик Бич-Грција

- Сигурен и удобен превоз во високотуристички автобус

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Пред купување на купонот потребна е предходна резервација 

- Купонот  може да се искористи  само за наведената понуда.

- За повеќе информации јавете се на 072 234 591 или 078/ 236 17

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Т.А.OLYMPIC TRAVEL

Информации: info@olympictravel.mk

mail- reservation@olympictravel.mk

Локација: Бул. Јане Сандански 79а, 1000 Скопје

Локација на GoogleMap .