Планински одмор! Со купон од 100 ден. и доплата од само 1600 ден. добивате 25% попуст за ноќевање за две лица во традиционално уредени апартмани + вкусен традиционален појадок во Вила - ресторан „Осоговска Куќа“ - Пониква

-25%

„Осоговска Куќа“ - Пониква
0.00 
  100.00ден.
Кол:  

  ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Одмор во природа и чист планински воздух

- Едно ноќевање за двајца во автентично опремени апартмани

- Традиционален вкусен појадок за двајца 

- Доплата од 1600 ден се врши на лице место во Вила - ресторан  „Осоговска Куќа“ - Пониква

  

Вила - ресторан  „Осоговска Куќа“ - Пониква
Вилата се наоѓа на 1250 метри надморска височина, на само 12 км оддалеченост од Кочани и 8 километри од туристичкиот центар Пониква. Сместена е во  густа букова и аришова шума изолирана од градскиот метеж, на само 200 метри од главниот пат кој води кон Пониква.

  

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Пред купување на купонот потребна е предходна резервација 

- Купонот  може да се искористи  само за наведената понуда. 

- За повеќе информации јавете се на 072 234 591 или 078/ 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Вила - ресторан  „Осоговска Куќа“ - Пониква

Осогово, Пониква 

 

Локација на GoogleMap .