35% попуст или само 400 ден. за испитување на крвна слика со хематолошки, биохемиски, глициден, липиден статус + уринарен статус во ПЗУ ПЗУ „Интермед Арт“

-35%

Поликлиника Интермед Арт
600.00 
  400.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

 Испитување на крвната слика
 Хематолошки статус
- Седиментиација 
- Еритроцити
- Леукоцити
неутрофили
лимфоцити
моноцити
- Хемоглобин
- Хематокрит 
- Тромбоцити
 Биохемиски статус
 Глициден статус
- Глукоза во серум
 Липиден статус
- Вкупен холестерор
- Триглицериди
 Унирарен статус
- PH
- Специфична тежина
- Протеини
- Глукоза
- Нитрити
- Кетони
- Леукоцити
- Крв
 Приказ и увид на вашата здравствена состојба преку крвна анализа.

  

  

ПОЛИКЛИНИКА ИНТЕРМЕД АРТ

Во склоп на поликлиниката Интермед Арт има:

-  Општа медицина
-  Биохемиска лабараторија
-  Интерна медицина
-  Спортска медицина
-  Медицина на труд 
-  Физикална медицина со рехабилитација
-  Ревматолошки кабинет ( 1 неделно )

- матичен лекар

- дијагностицирање
- итна медицинска помош
- екг со интерпретација
- домашна посета
- ампуларна терапија и инфузиони раствори
- преврски и обработка на рани и вадење конци
- дневна болница
- инхалации
- потврда за ортопедски помагала
- испирање на ушни канали
- Трудова медицина:

- лекарски уверенија за вработување и работа во странство
- спирометрија
- аудиометрија
- периодични систематски прегледи за вработени
- проценка за ризик на работно место

  

-Специјалистичка интерна медицина

- Ехо на абдомен ехо на срце со доплер
- ехо на тироидна жлезда
- ехо на дојка ехо на крвни садови
- Комплетна лабораторија
- SE, ККS, липиден статус, Glu, ALSAT, ALAT, FE, Urea, Creatimin
- GGT, ALP, Bilirubin, Protein, AC, URIKUM
- анализа на урина
- тест за бременост
- хормони
- тумор маркери
- тестови за хепатитис
- тест за СИДА
- Ca, јонизиран калциум, Mg, K
- панкреасна амилаза
- LDH, CPK
- фибриноген
- Микробиолошки испитувања

- брис од нос и грло
- уринокултура
- спермокултура

  

 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

 

3А КОМПАНИЈАТА:

Поликлиника Интермед Арт

бул. Партизански Одреди бр. 84 (т.ц. Антико) Скопје, Macedonia (Македонија), 1000

email:intermedart.info@gmail.com
Работно Време:Пон-Пет: 07:30 - 21:00

Локација на GoogleMap .