Пакет за фотографирање на детски роденден na 56 % попуст !(професионална фотосесија на славеникот + покани + фотографирање на роденденот + обработка на фотографиите + CD) во City Plus Photo

-56%

City Plus Photo
3000.00 
  1,300.00ден.
Кол:  

  ОПИС НА ПОНУДАТА:

-Пакет за фотографирање на детски роденден:

-Професионална фотосесија на славеникот

-Фотографирање на целиот роденден 

-Декотративни уникатни детски покани

-CD со slide show од фотографиите

-Комплетна обработка на сите фотографии во phtoshop

  

  

ЗА КОМПАНИЈАТА:
 

CITY PLUS PHOTO со професионално искуство во областа на фотографирањето и снимањето ви нуди  квалитетена и професионална услуга во овековечувањето на најубавите моменти од вашиот живот пресликани на прекрасни и квалитетни фотографии и снимка од најинтересните моменти од вашите прослави:свадби,матури,родендени крштевки и други прослави само  "City Plus Photo"

  

  

 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи веднаш 
- Потребна е претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Испечатениот купон треба да го прикажете во студиото,во спротивно ќе Ви се наплати по редовна цена!
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.072 234 591
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk
- За повеќе информации јавете се 072 234 591

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

CITY PLUS PHOTO

Јани Лукровски бр.6 лок.21

email:cityplusfoto@hotmail.com

Локација на GoogleMap .