49% попуст на надворешно полирање на фарови со заштита + 2 годишна гаранција во вредност од 2000ден. по цена од 1200ден само во СЕРВИС ЗА ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ И МАШИНСКО ПОЛИРАЊЕ FINE DETALING

-49%

FINE DETALING
2200.00 
  1,200.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

-Надворешно полирање на фарови

-Се  користат материјали од квалитетни светски брендови 

-Керамичка заштита 

-три години гаранција 

-Професионална нега за вашето возило од тим со долгогодишно искуство

  

  

   

  

ЗА КОМПАНИЈАТА:

 СЕРВИС ЗА ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ И МАШИНСКО ПОЛИРАЊЕ FINE DETALING 

Со долгогодишно искуство во својата работа ви нуди профисионална нега на Вашето возило:Хемиско чистење на сите видови автомобили, полирање на автомобили во повеќе фази, детално чистење на моторен простор,чистење на фелни.
Материјалите кои се користат се врвен квалитет светски брендови:Mafra, Menzerna, Sonax,CarPro.

  

НАПОМЕНА: Пред да се превземе купонот потребна е предходна резервација! Понудата важи 01.12.2019

 

 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи веднаш 
- Потребна е претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Испечатениот купон треба да го прикажете во студиото,во спротивно ќе Ви се наплати по редовна цена!
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.072 234 591
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk
- За повеќе информации јавете се 072 234 591

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

СЕРВИС ЗА ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ И МАШИНСКО ПОЛИРАЊЕ

FINE DETALING 
ул:Хо Ши Мин
нас.Бутел 1- Скопје 

email:finedetaling8@gmail.com

face book:https://www.facebook.com/finedetailing/

Локација на GoogleMap .