Со купон од 40 денари добивте 45% попуст! Бидете уникатни подарете и на вашата сакана песонализирана сложувалка од УМЕТНОСТ И ДИЗАЈН ЗАРТ

-45%

УМЕТНОСТ И ДИЗАЈН ЗАРТ
450.00 
  40.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:
 

- ПЕРСОНАЛИЗИРАНА СЛОЖУВАЛКА - A5 ФОРМАТ 

-СОВРШЕН ПОДАРОК ЗА ВАШИТЕ САКАНИ

- дизајн по ваш избор (ваше име фотографија во зависност од вашата замисла и идеја)

-  фотографијата што сакате да биде на чашата ја испракате на маил zipoart@yahoo.com (фотографијата што ќе ја испратите треба да биде во HD резолуција)
потоа чекате повратен маил и го печатите  купонот од ekolektiva.mk од 40 ден. и со тоа добивате попуст од 45%

- потребна е предходна резервација и порачка  на mail:zipoart@yahoo.com

-се врши доплата од 200 денари на лице место или при испорака на производот 

  

  

 

  НАЧИНИ НА ДОСТАВА:

 

-ПРОИЗВОДОТ МОЖЕ ДА ГО ПОДИГНЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО ОД УМЕТНОСТ И ДИЗАЈН ЗАРТ

-ПРОИЗВОДОТ МОЖЕ ДА СЕ ПОДИГНЕ ОД КАРГО - 60 ДЕНАРИ - РЕОН СКОПЈЕ 

-ПРОИЗВОДОТ МОЖЕ ДА СЕ ДОСТАВИ ПРЕКУ КАРГО НА ЛИЧНА АДРЕСА -120 ДЕНАРИ-РЕОН СКОПЈЕ 

-ПРОИЗВОДОТ МОЖЕ ДА СЕ ДОСТАВИ ДО ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА НА ЛИЧНА АДРЕСА -150 ДЕНАРИ

ЗА КОМПАНИЈАТА:
УМЕТНОСТ И ДИЗАЈН - ЗАРТ

Уметност и дизајн Зарт се занимава со професионално 3д моделирање, дигитално печатење со сублимација и печатење на рекламен материјал.
Се нуди широка палета  на производи секој уникатен и со своја намена,како и декорации за внатрешно и надворешно уредување на домот фонтани -скулптури, ѕидни и фасадни декорации.
Печатење на различни видови материјали,  текстил, керамика стакло, алуминиум, производи: маици, капи, торби, катанчиња, привезоци, магнети, подлоги за маус, сложувалки, чаши, термоси, часовници, огледала, керамички плочки, фото рамки, фото камен,  отварачи за пиво, торби, навлаки за перници, капи и др. За дополнителни информации контактирајте на нашиот маил: zipoart@yahoo.com

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

-По купување на купонот производот се подигнува од УМЕТНОСТ И ДИЗАЈН ЗАРТ
- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

УМЕТНОСТ И ДИЗАЈН   ЗАРТ 

ул:Ташко Караџа бр 12
нас Автокоманда - Скопје 

резервации и нарачка на 
email:zipoart@yahoo.com

Локација на GoogleMap .