Професионална изработена лична натална карта промотивно 70%ПОПУСТ

-70%

АСТРОЛОШКИ ЦЕНТАР "СОНЦЕ"
1000.00 
  300.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

-  Изработка на лична натална карта со детално објаснување

По купување на купонот потребно е Вашето име, место и дата на раѓање (пожелно е и часот доколку е познат) да ги испратите на mail: info.astrosonce@gmail.com или јаве те се на тел.078/236-174
Пр. Ана – Скопје 26 Април 1988 (07:15)

Секој од нас има свој единствен и неповторлив ден, месец,година,место и време на раѓање. Натална карта е карта направена во моментот на раѓање на личноста. Натална карта е всушност збирка на астролошки симболи кои претставуваат небото во моментот на нечие раѓање,  небесена мрежа (Планетата, ѕвезда, Астероиди) на небото во тој момент. Постојат 12  знаци, како 12 дома и 10 планети.
За да ги видите хороскопските знаци и куќи и твоите планети каде биле во моментот на раѓањето, како асцедент препуштете ни се на нас.
 

Натална карта е основна информации со кои астрологот може да ја прочита судбината, во светот на астрологијата е вашето раѓање , 
кој е напишан во времето на вашето раѓање, а кој ќе го следи текот на вашиот животот. Што се случи со вас,какви одлуки  донесувате , во голема мера ќе зависи токму она што е напишано во натална шема - дури и кога тоа не го сакате. Ако само сакате технички точниот опис, тогаш знаете дека натална шема кружни графикон
кој ја покажува локацијата на сите астролошки релевантни фактори на точниот момент кога сте родени.

 

На него се црта на позициите на планетите на Сончевиот систем, куќата  хороскопи и астролошки позицијата на соѕвездијата. На табелата, да видиме што вашиот асцедент и сите други елементи кои толку многу се велејќи дека за вас. Натална папка (мапа) не можете да ја  измамте, изменете или игнорате. Таа кажува каква ке биде вашата енергија, за што ќе биде повеќе за што помалку талентирани, кажува како ќе реагира и се чувствува во врска со она што може да се случува околу вас.

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да ги користите веднаш по купувањето.
- На располање има неограничен број на купони.

- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

-- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
         

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

АСТРОЛОШКИ ЦЕНТАР "СОНЦЕ"
СКОПЈЕ

info.astrosonce@gmail.com

Локација на GoogleMap .