Вие и Вашиот љубовен партнер! 50% попуст на љубовен натален хороскоп од 500 ден. по цена од 250 ден.

-50%

АСТРОЛОШКИ ЦЕНТАР "СОНЦЕ"
500.00 
  250.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Љубовна натална карта преку споредба на Вашата и наталната карта на Вашиот љубовен партнер

 

 

По купување на купонот потребно е  да испратите податоци  на меил: info.astrosonce@gmail.com или јавете се на 078 236 174 и оставете ги следните податоци:
-  Ваше име, место и дата на раѓање (пожелно е и час доколку е познато)                                                                                              
-  Име на Вашиот љубовен партнер, место и дата на раѓање (пожелно е и час доколку е познато)     
-  Дали сте во врска (доколку ДА, колку време и во кој месец е започната врската)  

   

Натална карта е основна информации со кои астрологот може да ја прочита судбината, во светот на астрологијата е вашето раѓање , 
кој е напишан во времето на вашето раѓање, а кој ќе го следи текот на вашиот животот. Што се случи со вас,какви одлуки  донесувате , во голема мера ќе зависи токму она што е напишано во натална шема - дури и кога тоа не го сакате. Ако само сакате технички точниот опис, тогаш знаете дека натална шема кружни графикон
кој ја покажува локацијата на сите астролошки релевантни фактори
на точниот момент кога сте родени. На него се црта на позициите на планетите на Сончевиот систем, куќата  хороскопи и астролошки позицијата на соѕвездијата. На табелата, да видиме што вашиот асцедент и сите други елементи кои толку многу се велејќи дека за вас. Натална папка (мапа) не можете да ја  измамте, изменете или игнорате. Таа кажува каква ке биде вашата енергија, за што ќе 
биде повеќе за што помалку талентирани, кажува како ќе реагира и се чувствува во врска со она што може да се случува околу вас   

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи веднаш 
- Потребна е претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Испечатениот купон треба да го прикажете во студиото,во спротивно ќе Ви се наплати по редовна цена!
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.072 234 591
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk
- За повеќе информации јавете се 072 234 591

-

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

АСТРОЛОШКИ ЦЕНТАР "СОНЦЕ"
СКОПЈЕ

info.astrosonce@gmail.com

Локација на GoogleMap .