Испитување на крвна слика, биохемиски статус и уринарен статус на 33% попуст ! Здравјето е најважно искористете ја оваа понуда и овој прекрасен попуст во ПЗУ “Лукс Медикус

-33%

ПЗУ "ЛУКС МЕДИКУС"
590.00 
  390.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

КРВНА СЛИКА 
ХЕМТОЛОШКИ СТАТУС
- Седиментиација 
- Еритроцити
 неутрофили
 лимфоцити
 моноцити

- Хемоглобин
- Хематокрит 
- Тромбоцити

БИОХЕМИСКИ СТАТУС
- Глициден  Статус  
- Глукоза во серум 
 

ЛИПИДЕН СТАТУС 
- Вкупен холестерол
- Триглицериди 
 
УРИНАРЕН СТАТУС 
- ph 
- специфична тежина 
- протеини
- глукоза 
- нитрити
- кетони 
- лукоцити 
- крв 

  

  

ЗА КОМПАНИЈАТА:
ПЗУ Лукс Медикус е овластена специјалистичка ординација по Медицинанатрудот. Со кадри кои имаат повеќе од 30 години искуствово областа на Медицина на трудот. Одличен тим кој е секогаш отворен за соработка.

Новоотворена биохемиска лабораторија во склоп на ординацијата Лукс Медикус е уште еден доказ за долгогодишниот успех на оваа специјалистичка ординација.

Услуги:
- Периодични систематски прегледи
- ​Проценка на ризик на работно место
- ​Биохемиски испитувања
- ​Лекарски уверенија за вработување и упис на студенти
- Лиценца - Сертификат за обука на Прва помош
- ​Потврда за здравствена состојба на деца, ученици и средношколци
- Вршиме прегледи на терен(мобилна екипа) во сите градови на територијата на Република Македонија.

ПЗУ ЛУКС МЕДИКУС е овластена завршење на систематски преглед согласно Решение на Министерството за здравство на Република Македонија под бр.22-9117/2.

  

ПЗУ ЛУКС МЕДИКУС е овластена специјалистичка ординација по медицина на труд.Врши систематски прегледи, биохемиски анализи, клинички прегледи, хематолошки и уринарен статус и др. 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

ПЗУ Лукс Медикус

ул. Козле бр. 88/4 (спроти Макпетрол бензиска, Козле)
mail:luksmedicus@yahoo.com
web:www.luksmedicus.com
Работно Време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00

Локација на GoogleMap .