Промотивно!! Нова серија држач за лаптоп / таблет во боја со систем за ладење Nitro N-Cool 1 Value со голем вентилатор и супер цена и попуст од 67% во НИТРО компјутери

-65%

НИТРО КОМПЈУТЕРИ
1190.00 
  399.00ден.
Кол:  
ОПИС НА ПОНУДАТА:
 
-Карактеристики:
 
- Погоден за лаптопи со дијагонала на екран од 8" до 17"
- Ергономски дизајн за идеална положба на рацете при работа, со можност за поткревање на задниот дел за додатни 2cm висина
- Изработен од дебела ABS пластика, од горната страна од дебела црна метална алуминиумска мрежа
- Алуминумската мрежа е изработена со вдлабнатини кои спречуваат лизгање на лаптопот/таблетот од површината
- Пластистична релјефна Нитро налепница во долниот дел спречува лизгање на лаптопот/таблетот од површината
- 2 LED диоди во сина боја за дискретно осветлување
- Вграден 2-портен USB hub
- Уредот се напојува од самиот лаптоп преку USB портата и останува уште една слободна USB порта за приклучување на дополнителен уред
- USB кабел е вклучен во пакувањето
- Kопче за вклучување/исклучување на вентилаторот
- Квалитетниот вентилатор со големина од 12cm прави добро ладење на лаптопот од долната страна и е гарантиран негов долг животен век. Работи со брзина од 1000-2500 ротации во минута. Произведува ниско ниво на шум од 8db
- Уредот е погоден за држење во скут (за да не биде лаптопот директно во допир со нозете) или на маса
- Уредот е затворен од сите страни, поради што не може вентилаторот да дојде во допир со телото (за да не Ви поткачи прст или да се закачи на нозете кога го држите во скут)
- Повеќе жлебови за исфрлање на топлиот воздух
- Опција да се вгради поголем вентилатор или додатни вентилатори под мрежата
 
 
-Технички карактеристики:
-Состав
-Тело на држачот: ABS (O-10) пластика
-Горна страна: алуминиумска мрежа
-Налепници: водоотпорна мрсна хартија + смола
-Вентилатор Димензии: 12cm x 12 cm x 2,5cm
-Број на вртежи: 1000 - 2500 вртежи/мин.
-Проток на воздух: 48 CFM
-Шум: 8db
-Димензии Ширина: 37cm
-Должина: 29,5cm
-Висина: 5,5cm + 2cm опционално 
-Тежина 770 гр.
-Напојување 5V од USB порта
-USB хаб 2 портен
 
 
 
 
 

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Нитро Компјутери е македонска ИТ фирма која се занимава со следните области на Информатичката Технологија:

Консулатации во врска со информатичката технологија и извршување на технички сервис
Продажба на компјутери, дигитални камери, преносни компјутери, DVD, MP3 плејери и друга модерна техника
Компјутерска анимација
Дизајн и подготовки за печатење
Изработка на компјутерски програми
Корените на фирмата потекнуваат од ентузијазмот на тројца млади програмери, кои во 1991 година го формираат NitroSoft. Овој тим работи само софтверски проекти, и меѓу другото, ги изработува т.н. Nitro Utilities, прв помошен софтвер изработен во Република Македонија, налик на тогаш постоечките Norton Utilities, но дури и со поголеми можности, надоградени онаму каде што е потребно.

Понатаму NitroSoft ги изработува следните проекти, во програмскиот case јазик Clipper:

Нитро Видео Клуб, го имаат користено неколку приватни видео клубови;
Уписи во средни училишта, за своите уписи долго време го имаат користено Средното Трговско Училиште и Средното Економско Училиште "Арсени Јовков";
Нитро Фактурирање, сеуште го користат неколку приватни фирми и сметководствени бироа;
Финансово и Материјално книговодство, долго време го користеше Музичка и Касетна продукција во Македонска Радио Телевизија и други проекти.
Во поново време Нитро Компјутери ја проширува палетата на услуги за своите корисници и покрај изработката на софтвер се занимава и со: Подготовка на списанија, книги и брошури, Desktop Publishing.

Нитро Компјутери за прв пат во Република Македонија има пренесено неделен весник на целосно уредување на персонални компјутери, наместо дотогашната изработка во печатница, до стадиум на паус. Се работи за весникот "Македонско Сонце".

Во долгогодишна соработа со фирмите "Финансиски Консалтинг" и "Димитров Ревизија" Нитро Компјутери има изработено за нив многу списанија, месечни билтени, книговодствени книги и сл. Меѓу останатите изданија кои се уредувани од Нитро Компјутери се наоѓаат и: "Стоматолошки Терминолошки Речник" на д-р. Љупка Матовска, списанијата "Кинг" и "Борба" и други.

Нитро Компјутери има комплетна изработка, составување и дизајн на свои "Англиско-Македонски речник" и "Француско-Македонски речник" и др; - Реклами, анимации и визуелизации. Меѓу другите проекти тука ќе ги напоменеме: "KWON" - реклама за боречки спортови, серија емисии "Карате-ДО", серија емисиии "Мегабајт", "ТЕМПУС" - проект во Министерство за образование, емисии "Ѕвон", "Пулси Квиз" и "Пулсирања" и сл.

 Продажба на свои компјутерски конфигурации за фирми и домашни корисници;

 Инсталација на локални мрежи и изработка на телекомуникациски решенија;

 Целосен технички сервис - компјутерски и електронски;

 Нов софтвер: - Nitro N-SMET Нитро Сметководство - Вашиот сметководствен робот :: Nitro N-SMET :: Your accountant robot. 

 Ново Финансово, Материјално, Комерцијално книговодство, Плати и Дилерско работење за Windows платформа.

Со модулите: N-FIN, N-MAT, N-KOM, N-PLATI, N-DILER Ви помага во добрата организираност на работните процеси во фирмата, забрзување на работата и почитување на сите законски регулативи во Република Македонија

 Nitro O.R.G. - ОРГАНИЗАТОР / КОНТРОЛЕР / ПОТСЕТНИК

 Nitro Sync - СИНХРОНИЗАТОР ЗА СИТЕ ВИДОВИ БАЗИ И ДАТОТЕКИ

 Nitro DMS - ДОКУМЕНТ МЕНАЏМЕНТ СИСТЕМ СКЕНИРАЊЕ И ОРГ. НА ДОКУМЕНТИ

 Nitro BAZA - АЛАТКА ЗА БАЗИ НА ПОДАТОЦИ

 Nitro M.O.N. - ЦЕЛОСЕН ДАЛЕЧИНСКИ МОНИТОРИНГ

 еПаричник - домашно книговодство

 Paddle-War - флипероидна игричка

НАПОМЕНА:Откако ке го превземете купонот потребно е предходно јавување на 071/243-833 и потоа производот се подигнува од Нитро Компјутери

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

НИТРО компјутери 

ул. Иван Козаров 24 лок. 21 ТЦ Стара Рампа - населба Кисела Вода

e-mail:nitro@nitro.com.mk
Работно време:
пон. - петок од 12:00 до 18:00 часот 

Локација на GoogleMap .