64% попуст на целосен преглед по системи (крвна слика, спирометрија, аудиометрија ,екг, преглед од доктор, потврда за здраствената состојба -експертиза )во ПЗУ,,Лукс Медикус” во врeдност од 2750 ден, по цена од 990 ден.

-64%

ПЗУ "ЛУКС МЕДИКУС"
2750.00 
  990.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

-Крвна слика (хемограма, глукоза, холестерол, триглицериди)

-Спирометрија за белите дробови

-Аудиометрија за слух

-ЕКГ

-Преглед од доктор

-Потврда за здравствена состојба (експертиза)

 

 

 

ЗА КОМПАНИЈАТА:
ПЗУ Лукс Медикус е овластена специјалистичка ординација по Медицинанатрудот. Со кадри кои имаат повеќе од 30 години искуствово областа на Медицина на трудот. Одличен тим кој е секогаш отворен за соработка.

Новоотворена биохемиска лабораторија во склоп на ординацијата Лукс Медикус е уште еден доказ за долгогодишниот успех на оваа специјалистичка ординација.
Услуги:
Периодични систематски прегледи
-Проценка на ризик на работно место
-Биохемиски испитувања
-Лекарски уверенија за вработување и упис на студенти
-Лиценца - Сертификат за обука на Прва помош
-Потврда за здравствена состојба на деца, ученици и средношколци
-Вршиме прегледи на терен(мобилна екипа) во сите градови на територијата на Република Македонија.

 

ПЗУ ЛУКС МЕДИКУС е овластена специјалистичка ординација по медицина на труд.Врши систематски прегледи, биохемиски анализи, клинички прегледи, хематолошки и уринарен статус и др. 

 

ПЗУ ЛУКС МЕДИКУС е овластена завршење на систематски преглед согласно Решение на Министерството за здравство на Република Македонија под бр.22-9117/2.

 

 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи веднаш 
- Потребна е претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Испечатениот купон треба да го прикажете во студиото,во спротивно ќе Ви се наплати по редовна цена!
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.072 234 591
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk
- За повеќе информации јавете се 072 234 591

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ПЗУ Лукс Медикус

ул. Козле бр. 88/4 (спроти Макпетрол бензиска, Козле)
mail:luksmedicus@yahoo.com
web:www.luksmedicus.com
Работно Време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00

 

Локација на GoogleMap .