Со купон од 50 денари добивате 59% попуст на професионална надградба на нокти (гелни нокти) по избор на во Студио „Комплетна“

-54%

СТУДИО „КОМПЛЕТНА“
900.00 
  50.00ден.
Кол:  

 ОПИС НА ПОНУДАТА:
- професионална надградба на нокти (гелни нокти) по ваш избор  

- Доплата од 320 денари се врши на лице место во салонот 

 

 

 

 

ЗА КОМПАНИЈАТА:

 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи веднаш 
- Потребна е претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Испечатениот купон треба да го прикажете во студиото,во спротивно ќе Ви се наплати по редовна цена!
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.072 234 591
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk
- За повеќе информации јавете се 072 234 591

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Студио „Комплетна“

Ул. Борис Сарафов бр 49/3
(поранешна 4Јули)
Нас. Ѓорче Петров

mail: studiokompletna@gmail.com

Локација на GoogleMap .