ПРОФЕСИОНАЛНО ЧИСТЕЊЕ!! Со купон од 100 денари добивате 25% попуст на чистење со препарати и машина од Kirby на вашиот дом, канцеларии или автомобил + гратис чистење детски душечиња

-20%

ХАУС МАЈСТОР
0.00 
  100.00ден.
Кол:  

  OПИС НА ПОНУДАТА:

- 25% попуст на чистење и перење во вашиот дом, канцеларии или автомобил.
- Гратис чистење детски душеци.
- Длабинско чистење и отстранување на грињи и прав од вашите душеци и гарнитури.
- Длабинско чистење на гарнитури и перење на килими со сува пена на лице место.
- Темелно чистење на вашите автомобили.
- Идеално средство и алатка за чистење во домот ако имате домашни миленици!
- Препаратите кои се користат се од програмата на Kirby кои се еколошки и не се штетни ниту по здравјето нити за околината!!!
- Поздрава и почиста околина за вас и вашите деца!

 

 

 НАПОМЕНА:

 Пред да го купите купонот, задолжителна е претходна резервација на телефон 078/ 842-847
 Со купонот добивате попуст од 20% на крајната цена која ќе ја договорите со изведувачот на услугата. 
 Еден купон важи само за еден стан, канцеларија или една кола. Доколку сакате да ја искористите услугата на неколку места и простории, потребно е да купите соодветен број на купони, во спротивно ќе ви биде  наплатена редовната цена за дел од нив!

 

 


 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи веднаш 
- Потребна е претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Испечатениот купон треба да го прикажете во студиото,во спротивно ќе Ви се наплати по редовна цена!
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.072 234 591
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk
- За повеќе информации јавете се 072 234 591

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.


"Хаус Мајстор"- Скопје

Локација на GoogleMap .