Ослободете се од штетните бубачки и мравки! Добивате 20% попуст со купон од 100 денари на дезинсекција и дератизација со професионален сервис „Хаус Мајстор“

-20%

ХАУС МАЈСТОР
0.00 
  100.00ден.
Кол:  

 ОПИС НА ПОНУДАТА:

- 20% попуст на дезинсекција и дератизација во вашиот дом, канцеларии и простории.
- Професионален тим со 20 години искуство.
- Вистински начин за да се ослободите од мравки, бубашваби, стоногалки, лебарки, болви во подрумите, сите видови глодари и инсекти
- Сигурно и безбедно вршење на услугата, без несакани последици за луѓето и децата.
- Препаратите кои се користат се од безбедни и еколошки и не се штетни по здравјето!!!
- Поздрава и почиста околина за вас и вашите деца!

 

 

 

НАПОМЕНА:
Еден купон важи само за еден стан, канцеларија или простории. Доколку сакате да ја искористите услугата на неколку места и простории, потребно е да купите соодветен број на купони, во спротивно ќе ви биде наплатена редовната цена за дел од нив!

Пред да го купите купонот, задолжителна е претходна резервација на телефон 078/ 842-847 
Со купонот добивате попуст од 30% од редовната цена - 10 денари за 1 м2, односно со купонот цената ви е 7 денари за 1 м2. 

 

 

 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

"Хаус Мајстор"- Скопје

Локација на GoogleMap .