Масажа за трудници во Салон за убавина „Lotos EM“ на 51% попуст од 800 ден. за само 390 ден.

-45%

САЛОН ЗА УБАВИНА " ЛОТОС ЕМ "
900.00 
  490.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Масажа за трудници (времетраење од 50 минути)
- Масажата ја изведува Елена Павловска терапевт со 15 годишно искуство единствен терапевт за деба масажа(метод на италијанката Дебора Брахи)

 

Масажа за трудници
Масажата за трудници е посебен третман прилагоден на потребите на секоја трудница ако се земат предвид промените низ кои проаѓа телото во текот на бременоста. Масажата ја подобрува функцијата на мускулите, циркулацијата, телесниот тонус, ослободува од ментален и физички умор. Допирот е важен за физичката и емоционалната состојба на секоја идна мајка додека се привикнува на новиот изглед на своето тело. За време на масажата се води сметка најмногу да се третираат оние делови од телото кои трпат најголем напор за време на бременоста и онаму каде што има најголеми и најчести болки.

 

Салон за убавина „Lotos EM“

Масажите ќе ги спроведува Елена Павловска - со италијанска диплома за масер/физиотерапевт

  

(позајмена фотографија)

Деба масажа - масажа која ја основала италијанска физиотерапевтка Дебора Брахи. Масажата е составена од 36 техники и може да се комбинираат неколку техники, односно да се направи соодветна програма индивидуално за секој клиент. Масажата не се спроведува на ниту едно друго место во Македонија.

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Салон за убавина „Lotos EM“
ул. Киро Крстевски Планик, бр.18

раб. време од пон. до пет.
од 12:00 - 20:00 часот

Локација на GoogleMap .