31% ПОПУСТ за ИЗРАБОТКА НА УНИКАТЕН СЕМИНАРСКИ ТРУД ПО ЕСКЛУЗИВНА ЦЕНА ОД 450 ден.

-31%

ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР "УСПЕХ "
650.00 
  450.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Изработка на семинарски труд од областа на филозофијата, социологијата, психологијата, педагогијата, родовите студии, туризам, гастрономија и други.

-  Гратис Power Point презентација

Пред купување на купонот ЗАДОЛЖИТЕЛНО потребно е да се консултирате околу темата на трудот преку маил на

edukativencentaruspeh@gmail.com

 

 

Освојте повеќе поени и повисока оценка на многу едноставен начин. Порачајте го стручниот труд на тема која вие ќе ја одберете или ние ќе ви ја предложиме. За брзо време и малку пари добивате квалитетен проект изработен со богата и соодветна литература и преку потребните технички стандарди. И што е најважно вашиот труд ќе биде уникатен.

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР "УСПЕХ "

edukativencentaruspeh@gmail.com

Локација на GoogleMap .