59 %ПОПУСТ за Изработка на проектна задача за средношколци + гратис PowerPoint презентација

-59%

ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР "УСПЕХ "
4000.00 
  1,650.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Професионално и квалитетно изработена проектна задача на Ваша одбрана и одобрена тема, пропатни консултации и корекции по барање на Вашиот ментор

-  гратис PowerPoint презентација

 

Пред купување на купонот ЗАДОЛЖИТЕЛНО потребно е да се консултирате околу  темата на проектот  преку маил на edukativencentaruspeh@gmail.com

 


УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот може да се користи веднаш 
- За повеќе информации јавете се 078 236 174

Пред купување на купонот ЗАДОЛЖИТЕЛНО потребно е да се консултирате околу  темата на проектот  преку маил на edukativencentaruspeh@gmail.com

 

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР "УСПЕХ "

edukativencentaruspeh@gmail.com

Локација на GoogleMap .