За само 195 ден. добивате испитување на Helicobacter pylori во ПЗУ “Лукс Медикус“

-35%

ПЗУ "ЛУКС МЕДИКУС"
300.00 
  195.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Испитување на Helicobacter pylori IgG.

Појавата на тежина во желудникот, мачнина, подригнување, повраќање, подуеност или печење во горниот дел на стомакот и грлото, непријатен здив и воспаленија на усната слузница – ова се симптомите кои укажуваат на можна инфекција со Helicobacter pylori. Helicobacter pylori е грам негативна бактерија со спирална форма, која егзистира во слузницата на желудникот на инфицираната индивидуа. Таа е единствена бактерија која е во состојба да преживее во многу кисела pH- средина на желудникот со малку кислород на температура од 37 степени.

ПЗУ Лукс Медикус е овластена специјалистичка ординација по Медицинанатрудот. Со кадри кои имаат повеќе од 30 години искуствово областа на Медицина на трудот. Одличен тим кој е секогаш отворен за соработка.
Новоотворена биохемиска лабораторија во склоп на ординацијата Лукс Медикус е уште еден доказ за долгогодишниот успех на оваа специјалистичка ординација.
Услуги:
Периодични систематски прегледи
​Проценка на ризик на работно место
​Биохемиски испитувања
​Лекарски уверенија за вработување и упис на студенти
​Лиценца - Сертификат за обука на Прва помош
​Потврда за здравствена состојба на деца, ученици и средношколци
Вршиме прегледи на терен(мобилна екипа) во сите градови на територијата на Република Македонија.

ПЗУ ЛУКС МЕДИКУС е овластена завршење на систематски преглед согласно Решение на Министерството за здравство на Република Македонија под бр.22-9117/2.

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи веднаш 
- Потребна е претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Испечатениот купон треба да го прикажете во студиото,во спротивно ќе Ви се наплати по редовна цена!
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.072 234 591
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk
- За повеќе информации јавете се 072 234 591

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

ПЗУ Лукс Медикус
ул. Козле бр. 88/4 (спроти Макпетрол бензиска, Козле)

luksmedicus@yahoo.com
Работно Време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00

Локација на GoogleMap .