52% ПОПУСТ за одличниот кулер NITRO N-COOL Облак 3 за само 333 денари во „НИТРО Компјутери“

-52%

НИТРО КОМПЈУТЕРИ
690.00 
  333.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

Супериорен држач за лаптоп / таблет со систем за ладење Nitro N-COOL Облак 3.

  Состав:
- Тело на држачот: акрилна пластика.
- Налепници: водоотпорна мрсна хартија + сунѓер.
- Вентилатори: Број: 3
- Димензии: 6cm x 6cm x 1,5cm
- Број на вртежи: 2800 вртежи/мин.
- Проток на воздух: 36 CFM
- Шум: 18db
- Димензии:
- Ширина: 29cm
- Должина: 24cm
- Висина: 2cm
- Тежина: 230 гр.
- Напојување: 5V од USB порта
- USB хаб: 1 портен

   Кулерот има гаранција од 3 месеци и обезбеден сервис во Нитро компјутери.


N-COOL ОБЛАК 3 - држач за лап топ или таблет со систем за ладење

- Лесен и практичен за пренос во Вашата торба.
- Прекрасен прозирен изглед, секој вентилатор има по 2 LED диоди во сина боја.
- Погоден за лаптопи со дијагонала на екран од 7" до 17".
- Вградени 3 вентилатора за разладување на лаптопот со дијаметар од 6cm.
- Изработен од акрилна пластика.
- Налепниците од сунѓер спречуваат лизгање на лаптопот од површината.
- Кабелот има вграден 1-портен USB порт за да приклучите додатен уред.
- Уредот се напојува од самиот лаптоп преку USB портата и останува уште една слободна USB порта за приклучување на додатен уред.
- USB кабел е вклучен со држачот.
- Трите вентилатори го разладуваат лаптопот од долната страна со што се продолжува неговиот животен век.
- Вентилаторите работат со брзина од 2800 ротации во минута.
- Произведуваат ниско ниво на шум од 18db
Нитро Компјутери е македонска ИТ фирма која се занимава со следните
области на Информатичката Технологија:
- Консулатации во врска со информатичката технологија и извршување на
технички сервис
- Продажба на компјутери, печатачи, мултифункциски уреди, дигитални
камери, преносни компјутери, DVD, MP3/4 плејери и друга модерна
техника
- Полнење на тонери за ласерски печатачи и кертриџи за инк-џет и фото печатачи
- Компјутерска анимација
- Дизајн и подготовки за печатење
- Изработка на компјутерски програми
Од 2012 година Нитро Компјутери ги претставува своите производи:
- Nitro N-COOL 1 - супериорен држач за лаптоп/таблет со вграден систем за ладење. Изработен од алуминиумска мрежа во горниот дел и квалитетна ABS пластика, со вграден квалитетен вентилатор со солидни карактеристики. Го штити Вашето здравје и го продолжува животниот век на лаптопот.
- Nitro N-PHONE - светскиот хит број 1 за прв пат во Македонија стана достапен во Нитро Компјутери. Држач за мобилен телефон со вграден пасивен звучник.


Подетално за дејностите на Нитро Компјутери:
- Продажба на свои компјутерски конфигурации за фирми и домашни корисници;
- Инсталација на локални мрежи и изработка на телекомуникациски решенија;
- Технички сервис - целосен компјутерски и електронски сервис;
- Изработка на нов софтвер:
- Nitro N-SMET Нитро Сметководство - Вашиот сметководствен робот ::
Nitro N-SMET :: Your accountant robot.
Ново Финансово, Материјално, Комерцијално книговодство, Плати и
Дилерско работење за Windows платформа.
Со модулите: N-FIN, N-MAT, N-KOM, N-PLATI, N-DILER Ви помага во
добрата организираност на работните процеси во фирмата, забрзување на
работата и почитување на сите законски регулативи во Република
Македонија
- Nitro O.R.G. - ОРГАНИЗАТОР / КОНТРОЛЕР / ПОТСЕТНИК
- Nitro Sync - СИНХРОНИЗАТОР ЗА СИТЕ ВИДОВИ БАЗИ
И ДАТОТЕКИ
- Nitro DMS - ДОКУМЕНТ МЕНАЏМЕНТ СИСТЕМ СКЕНИРАЊЕ И ОРГ. НА ДОКУМЕНТИ
- Nitro BAZA - АЛАТКА ЗА БАЗИ НА ПОДАТОЦИ
- Nitro M.O.N. - ЦЕЛОСЕН ДАЛЕЧИНСКИ МОНИТОРИНГ
- еПаричник - домашно книговодство
- Paddle-War - флипероидна игричка
- Disk - читање и каталогизација на компакт дискови, дискети
- Стоматолошка ординација
- Мајмунчето Стефче - едукативен софтвер за деца.
- Подготовка на списанија, книги и брошури, Desktop Publishing. Нитро
Компјутери за прв пат во Република Македонија има пренесено неделен
весник на целосно уредување на персонални компјутери, наместо
дотогашната изработка во печатница, до стадиум на паус. Се работи за
весникот "Македонско Сонце". Во долгогодишна соработа со фирмите
"Финансиски Консалтинг" и "Димитров Ревизија" Нитро Компјутери има
изработено за нив многу списанија, месечни билтени, книговодствени
книги и сл. Меѓу останатите изданија кои се уредувани од Нитро
Компјутери се наоѓаат и: "Стоматолошки Терминолошки Речник" на д-р.
Љупка Матовска, списанијата "Кинг" и "Борба" и други. Нитро Компјутери
има комплетна изработка, составување и дизајн на свои
"Англиско-Македонски речник" и "Француско-Македонски речник" и др;
- Реклами, анимации и визуелизации. Меѓу другите проекти тука ќе ги
напоменеме: "KWON" - реклама за боречки спортови, серија емисии
"Карате-ДО", серија емисиии "Мегабајт", "ТЕМПУС" - проект во
Министерство за образование, емисии "Ѕвон", "Пулси Квиз" и "Пулсирања"


и сл;

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

НИТРО компјутери (ул. Иван Козаров 24 лок. 21 ТЦ Стара Рампа - населба Кисела Вода)
Тел.02/ 5511 - 374;  02/ 2553 - 472 и  071/ 243 - 833  

Работно време:
пон. - петок од 11:00 до 18:00 часот 

Локација на GoogleMap .