61% попуст на ексклузивен антистрес третман (релакс масажа, музикотерапија и електротерапија) во Центар за физикална и кинезитерапија "Laser Med" во вредност од 1000 ден. по цена од 390 ден.

-61%

ФИЗИКАЛНА И КИНЕЗИТЕРАПИЈА "LASER MED"
1000.00 
  390.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

Антистрес третман (времетраење 90 мин.)
- релаксирачка масажа по рефлексни точки на телото
- компјутеризирана електро терапија
- музикотерапија (со слушалки и специјална музика)

 

Анти стрес терапија
Или ПСИХО - ФИЗИО – НЕУРОСТИМУЛАЦИЈА се применува со користење на апаратура со најнапредна технологија, применувајќи принципи од физиологија и психологија, при што се модифицираат и менуваат физичките и психичките одговори кои ги дава организмот со цел да се постигне сеопфатно подобрување.
Се делува на централниот, периферниот и автономниот нервен систем како и на нервните мрежи и структури кои одговараат и интервенираат на контрола на умот. Компјутеризираните програми на апаратурата се со докажана сигурност и овозможуваат прогресивна релаксација.

   


Клиентите при примена на терапијата се удобно сместени на кревети, при што воедно им се применува и аудио – музикотерапија, така што им се овозможува да се излекуваат од својот стрес, опсесија, непријатности и тн.
Протоколите и програмите, со кои се работи се со апсолутна прецизност и вклучуваат: одредена нервна стимулација, техники за релаксација, одговор на релаксација, длабоки масажи и техники базирани на следење на нервната фреквенција, кои успеваат со терапијата да ги сменат сензациите на клиентите, перцепциите и нивниот тек.
Доведуваат до деактивација на левата хемисфера на мозокот (свесниот ум) и пренесување на контролата на десната хемисфера (потсвеста), менувајќи и создавајќи нови специфични условни рефлекси (Павлов), кои му дозволуваат на клиентот полесна контрола врз неговите проблеми и подобрување на неговиот организам, преку техниките за длабока релаксација, константен сон, отстранување на болката, контролирање во стресни ситуации, зголемување на самодовербата, намалување на вознемиреноста и владеење со емоциите и загриженоста.
Индикации:
- Пореметување на сонот,
- Вознемиреност,
- Опсесија,
- Депресија,
- Обеситас, анорексија, булимија,
- Пострауматски стрес,
- Ноќно мокрење,
- Подобрување на состојбата на кожата (херпес),
- Програми за контрола на хронична болка,
- Терапии за зависници од тутун,
- Фобии,
- Зголемување на самодовербата,
- Подобрување на климактерични тегоби

За комплетно релаксирање и уживање! 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Центар за физикална и кинезитерапија „LASER MED“
ул. Владимир Комаров 20/4
нас. Аеродром
(во црвената кула на семафорите
кај слаткарница „Палма“)
www.lasermed.com.mk
laser_med@yahoo.com

 

Локација на GoogleMap .