Предновогодишни корпоративни забави! Резервирајте на време! Целиот објект Villa Nina Caffe & Lounge bar само за Вас.

-42%

Villa Nina Hotel & Lounge bar
0.00 
  690.00ден.

ОПИС НА ПОНУДАТА:

Предновогодишни корпоративни забави!
Резервирајте на време! Целиот објект Villa Nina Caffe & Lounge bar само за Вас. Големи попусти за рани уплати. Термините се ограничени. Повеке информации на 070 279 859

.

 

 

Предновогодишни корпоративни забави!
Резервирајте на време! Целиот објект Villa Nina Caffe & Lounge bar само за Вас. Големи попусти за рани уплати. Термините се ограничени. Повеке информации на 070 279 859.

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Villa Nina Hotel & Lounge bar

АдресаОрце Николов 86, Дебар маало Скопје 1000
 
 
Локација на GoogleMap .