МEКИЦИ! Мени за мекици Ордевери, свежи салати, сирење, џем + мекици + неограничен пијалок

-38%

Villa Nina Hotel & Lounge bar
0.00 
  350.00ден.

ОПИС НА ПОНУДАТА:

МEКИЦИ! Мени за мекици Ордевери, свежи салати, сирење, џем + мекици + неограничен пијалок =350 денари по лице. Инфо 070 279 859

 

 

МEКИЦИ! Мени за мекици Ордевери, свежи салати, сирење, џем + мекици + неограничен пијалок =350 денари по лице. Инфо 070 279 859

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Villa Nina Hotel & Lounge bar

АдресаОрце Николов 86, Дебар маало Скопје 1000
 
 

 

Orce Nikolov 86
1000 Skopje
Highlights info row image
070 279 859
Orce Nikolov 86
1000 Skopje
Highlights info row image
070 279 859
Локација на GoogleMap .