ПРОМОЦИЈА!Персонален план за вежбање за фит тело на 87% попуст од тренер Дејан Тодороски во вредност од 2500 ден. по цена за само 300 ден.

-87%

ИНСТРУКТОР Дејан Тодоровски
2500.00 
  300.00ден.
Кол:  

   OПИС НА ПОНУДАТА:

Индивидуален План за правилно вежбање  

  

 

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Едноставен план за постигнување на вашите резултати! Без разлика дали сакате да ослабете или пак да покачите мускулна маса најважно е тоа да го направите на здрав начин. Инструкторот Дејан Тодороски со своето 20 годишно искуство во едукација, ќе ви помогне да ја постигнете вашата цел.

 

  

   

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:
 

ИНСТРУКТОР 

Дејан Тодоровски

ул:Арсо Мицков бр 70 - Скопје 

Локација на GoogleMap .