Со купон од 100 ден. добивате 25 % попуст на Подлога за сликање и бележење на напредок на бебето во MODERNITA HOME! Подарете нешто оригинално и уникатно на вашите најмили

-25%

MODERNITA HOME - Скопје
1200.00 
  100.00ден.
Кол:  

 ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Со купување на купон од 100 денари и доплата од 800 денари  добивате:  

- Подлога за сликање на бебе со дизајн по ваш избор
 
- Можност за дополнителна персонализација на дизајнот 
 
- Подлогата е креативно спакувана за да може да се даде како подарок
 
Подлогата за сликање е изработена на платно со димензии 100x70 или 100x100 (зависно од дизајнот). Со подлогата за сликање можете да правите креативни фотографии на вашето бебе и истовремено го следите напредокот и растењето на бебето од месец на месец. Подлогата за сликање е идеален подарок за новороденче (повојница, крштевка) и истиот се доставува креативно спакуван токму за оваа намена.
 
НАПОМЕНА: Потребна е предходна резервација , доплата од 800 ден се врши на лице место во MODERNITA HOME
 
      
 
 
       
 
ЗА КОМПАНИЈАТА:
 
MODERNITA HOME - Модерни декорации за модерни домови
 
 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

 

ЗА КОМПАНИЈАТА:

MODERNITA HOME 

СКОПЈЕ 

https://www.facebook.com/modernitahome/

https://www.instagram.com/modernitahome/

 

Локација на GoogleMap .