Промотивно! Еднодневно капење 13.07.2019 (сабота ) во Ханиоти, Калитеа, Полихроно, Пефкохори ( по ваш избор) на 40% попуст или за само 1000 ден по лице!

-40%

T.A. OLYMPIC TRAVEL
0.00 
  1,000.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНДАТА:

-  ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ  - Калитеа, Ханиоти, Полихроно, Пефкохори (по ваш избор )

- Понудата важи за едно лице 

- Термин - 13.07 .2019 ( сабота )

- Поаѓање во 02:45 од пред Хотел Вип - Скопје 

  • Враќање од  Калитеа во 18:00 ч. по македонско време.
  • Враќање од Полихроно во 17:45ч по македонско време.
  • Враќање од Ханиоти во 17:30ч по македонско време.
  • Враќање од Пефкохори во 17:15ч по македонско време.

- Пристигнување во Скопје во Вечерните часови

ХАНИОТИ - ГРЦИЈА

  

КАЛИТЕЈА - ГРЦИЈА 

  

ПОЛИХРОНО - ГРЦИЈА

  

ПЕФКОХОРИ - ГРЦИЈА

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Пред купување на купонот потребна е предходна резервација 

- Купонот  може да се искористи  само за наведената понуда

- За повеќе информации јавете се на 078/ 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Калитеа

Полихроно 

Пефкохори 

Ханиоти

Локација на GoogleMap .