Промотивно! Еднодневно капење 23.06.19 (недела) во Ханиоти, Калитеа, Полихроно, Пефкохори ( по ваш избор) на 40% попуст или за само 700 ден по лице!

-40%

T.A. OLYMPIC TRAVEL
0.00 
  700.00ден.
Кол:  

   ОПИС НА ПОНДАТА:

-  ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ  - Калитеа, Ханиоти, Полихроно, Пефкохори (по ваш избор )

- Понудата важи за едно лице 

- Термин - .23.06 .19 ( недела )

- Поаѓање во 04:00 од пред Хотел Вип - Скопје 

- Пристигнување во Скопје во Вечерните часови

ХАНИОТИ - ГРЦИЈА

  

КАЛИТЕЈА - ГРЦИЈА 

  

ПОЛИХРОНО - ГРЦИЈА

  

ПЕФКОХОРИ - ГРЦИЈА

  

 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Пред купување на купонот потребна е предходна резервација 

- Купонот  може да се искористи  само за наведената понуда

- За повеќе информации јавете се на 078/ 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

ОЛИМПИК ТРАВЕЛ - СКОПЈЕ 

Локација на GoogleMap .