Пролетна релаксација во природа! Со купон од само 100ден. добивате 45% попуст на едно ноќевање за две лица од 15.04.2019 во куќата АМИКА - Берово

-45%

КУЌА АМИКА - БЕРОВО
1800.00 
  100.00ден.
Кол:  

Со купон од само 100ден. добивате 45% попуст на :

- 1 ноќевање за две лица

- секоја соба има свој тоалет и бања 

- телевизија 

- интернет 

- сопствен паркинг 

- кујна 

- подвижен базен за разладување во топлите денови 

понудата е валидна од 15.04.2019

- во зависност од тоа колку ноќевања ќе престојувате толку купони превземате на пр: 2 ноќевања-2купони,3ноќевања-3 купони..

- Неопходна е предходна резервација 

  

  

 

ЗА КОМПАНИЈАТА:    

На самиот влез во градот Берово се наоѓа куќата АМИКА којашто како вистинска пријателка ќе ви овозможи мирен и релаксиран престој, а притоа со својата блискост до центарот на градот ќе ви овозможи да ѕирнете во ноќниот живот и наредното утро да ја почувствувате беровската кафе-шема.

Куќата АМИКА е пространа и овозможува престој за 12 лица. Располага со 4 трокреветни соби секоја со посебна бања, ТВ и интернет. Може да се изнајмуваат посебно собите, а може и цела куќа. На располагање се 2 комплетно опремени кујни со трпезарија и заедничка просторија за дневен престој со кабелска телевизија, музички систем и интернет.
Во зима кога се наоколу е бело, градот Берово нуди можност за прекрасни зимски прошетки и лизгање со санки за помладите.
 А, во летото кога топлиот асфалт испарува во главниот град, во Берово можете да уживате во чистиот и свеж воздух.

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Пред купување на купонот потребна е предходна резервација 

- Купонот  може да се искористи  само за наведената понуда.

Задолжително е превземање на купонот во спротивно се наплаќа по редовна цена!

- За повеќе информации јавете се на 072 234 591 или 078/ 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Куќата АМИКА 

Адреса: ул. Неретва бр.33, Берово

Локација на GoogleMap .