Пролетен одмор во прекрасниот Охрид!Со купон од само 100 ден добивате 46% попуст на едно ноќевање за две лица во Соби Андреа во прекрасна природа со борова шума на само 800метри од Охридско Езеро!

-46%

СОБИ АНДРЕА - ОХРИД
1500.00 
  100.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:
 
Со купон од 100 ден.добивате 46% попуст на:

- 1 ноќевање за две лица 

- засебен тоалет и бања  во секоја соба

- кујна 

- wi-fi

- телевизија 

- сопствен паркинг 

- фен, пегла

- Во зависност од тоа колку ноќевања престојувате токлу купони превземате на пр: 2 ноќи - 2 купони, 3 ноќи - 3 купони итн.

НАПОМЕНА:ДОПЛАТА ОД 700 ДЕН СЕ ВРШИ НА ЛИЦЕ МЕСТО ВО СОБИ АНДРЕА

- Потребна е предходна резервација понудата трае до 01.06.2019

  

    

  

 

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Пред купување на купонот потребна е предходна резервација 

- Купонот  може да се искористи  само за наведената понуда.

Задолжително е превземање на купонот во спротивно се наплаќа по редовна цена!

- За повеќе информации јавете се на 072 234 591 или 078/ 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

СОБИ АНДРЕА - ОХРИД 

ул.Момчило Јорданоски бр.126а, Охрид - Насоки

e-mail: andreaboki@yahoo.com

Локација на GoogleMap .