Велигден 2019 во Олимпик Бич Грција!52% попуст на 4дена -3ноќевања + автобуски превоз со високо туристчки автобуси во вредност од 6100ден по цена за само 2650 ден.(43евра) во Т.А.OLYMPIC TRAVEL

-52%

T.A. OLYMPIC TRAVEL
6100.00 
  2,650.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:
 

- 4 дена - 3 ноќевања + автобуски превоз од 26.04.19- до 29.04.19 

- Цената се однесува на 1 лице 

- придружник при патувањето

  

  

 

26.04.19 - Поaѓање за Солун во 07:00 часот од Скопје,пред Капитол. (состанок на групата во 06:45 часот.Пристигнување во Олимпик Бич(служење на литургија) Ноќевање

27.04.19  Слободни активности

28.04.19  Слободни активности
 

29.04.19  Во 14 часот по локално време се упатуваме кон Македонија, враќање за Скопје во предвечерните часови.

 

 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Пред купување на купонот потребна е предходна резервација 

- Купонот  може да се искористи  само за наведената понуда

- За повеќе информации јавете се на 072 234 591 или 078/ 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Т.А. ОLYMPIC TRAVEL 

Информации: info@olympictravel.mk

mail- reservation@olympictravel.mk

Локација:Борка Талески број 5, 1000 Скопје 
Спроти Грчка Амбасада 

Локација на GoogleMap .