Со купон од 100 ден. добивате 25% попуст на зголемување на усни со хијалуронски филери-швајцарски бренд во вредност од 12500ден. по цена за 9400ден. во ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"

-25%

ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"
12500.00 
  100.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Зголемување на усни со хијалуронски филери-швајцарски бренд

- Доплата од 9400 ден се врши на лице место во ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"

  

ЗА КОМПАНИЈАТА:

 ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ" ви нуди:

- Избор на матичен стоматолог, преглед и консултација
- Рентген снимање
- Пломбирање со нано композитни пломби
- Лекување на заби
- Вадење
- Детска превентивна стоматологија
- Порцелански навлаки
- Безметални zirconia навлаки
- Ласер терапија за пародонтални џебови, воспаление на непца
- Белеење на заби
- Естетско пополнување на уста, брчки со Хијалуронски Швајцарски Филери

  

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"

Ул. Вера Јоциќ бр.7 локал 3
Нас. Кисела Вода

E-mail:

dentalea_liv@yahoo.com

Локација на GoogleMap .