Со купон од 60 ден. добивате 25% попуст на порцеланска коронка (навлака) во вредност од 3150ден. по цена за само 2360ден. во ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"

-25%

ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"
3150.00 
  60.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Високо квалитетна порцеланска коронка (навлака)

- Доплата од 2360 ден се врши на лице место во ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ" 

  

Коронките се користат во стоматологијата за целосно да се покрие заб кој што може да е оштетен од големи пломби кога е истрошен најголемиот дел од забната површина. Кога пациентот сака да го подобри сопствениот изглед на формата и бојата на забите. Коронките се изработуваат и кога недостасуваат заби во забалото па се надоместуваат со повеќе порцелански коронки кои прават мост, со тоа првенствено се обезбедува функција на џвакање , моторика и естетика кај пациентот.   Коронките, исто така, можат да бидат поставени над имплант за да се обезбеди формата на забот и функцијата во иднина. Порцеланските или керамички коронки можат идеално да ја имитираат бојата на природните заби.  Порцеланот врз метален скелет често се користи поради тоа што има цврстина и воедно естетски задоволува. За повисока естетика во предната регија од забниот лак,  ги препорачуваме коронките изработени во целост од порцелан, кои се најблиску до природниот изглед на вашите заби.

  

 ЗА КОМПАНИЈАТА:

 ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ" ви нуди:

- Избор на матичен стоматолог, преглед и консултација
- Рентген снимање
- Пломбирање со нано композитни пломби
- Лекување на заби
- Вадење
- Детска превентивна стоматологија
- Порцелански навлаки
- Безметални zirconia навлаки
- Ласер терапија за пародонтални џебови, воспаление на непца
- Белеење на заби
- Естетско пополнување на уста, брчки со Хијалуронски Швајцарски Филери

  

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"

Ул. Вера Јоциќ бр.7 локал 3
Нас. Кисела Вода

E-mail:

dentalea_liv@yahoo.com

Локација на GoogleMap .