Совршено бели и здрави заби! Со купон од 100ден. добивате 77% попуст на белење на заби со карбамид пероксид во ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"

-77%

ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"
6000.00 
  100.00ден.
Кол:  

 ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Белење на заби со карабамид пероксид 

- Имајте здрави и прекрасно бели заби 

- Доплата од 1250 ден. се врши ни на лице место во ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"

 

  

  

ЗА КОМПАНИЈАТА:

ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ" ви нуди:

Избор на матичен стоматолог, преглед и консултација, рентген снимање, пломбирање со нано композитни пломби, лекување на заби, вадење, детска превентивна стоматологија, порцелански навлаки, безметални zirconia навлаки, импланти, ласер терапија за пародонтални џебови, воспаление на непца, белеење на заби, естетско пополнување на уста, брчки со Хијалуронски Швајцарски Филери.

  

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи веднаш 
- Потребна е претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Испечатениот купон треба да го прикажете во студиото,во спротивно ќе Ви се наплати по редовна цена!
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.072 234 591
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk
- За повеќе информации јавете се 072 234 591

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"

Ул. Вера Јоциќ бр.7 локал 3
Нас. Кисела Вода

E-mail:

dentalea_liv@yahoo.com

Локација на GoogleMap .