Со купон од 50ден. добивате 71% попуст на чистење забен камен + обработка на џебови + полирање на забите до висок сјај во ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"

-71%

ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"
1200.00 
  50.00ден.
Кол:  

 ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Со купон од 50 ден. и доплата од 300ден. добивате:

- Чистење на забен камен

- Обработка  на џебови

- Полирање на забите до висок сјај

- ПОТРЕБНА Е ПРЕДХОДНА РЕЗЕРВАЦИЈА 

  

  

ЗА КОМПАНИЈАТА:

ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ" ви нуди:

Избор на матичен стоматолог, преглед и консултација, рентген снимање, пломбирање со нано композитни пломби, лекување на заби, вадење, детска превентивна стоматологија, порцелански навлаки, безметални zirconia навлаки, импланти, ласер терапија за пародонтални џебови, воспаление на непца, белеење на заби, естетско пополнување на уста, брчки со Хијалуронски Швајцарски Филери.

  

  

 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

ПЗУ "ДЕНТАЛЕА ЛИВ"

Ул. Вера Јоциќ бр.7 локал 3
Нас. Кисела Вода
E-mail:
dentalea_liv@yahoo.com

Локација на GoogleMap .