Со купон од само 50 ден. добивте 67% попуст за индивидуална советодавна психотераписка сеанса со времетраење од 90 минути во „Интернационалниот Гешталт институт на Македонија“

-67%

Интернационален Гешталт институт на Македонија
1500.00 
  50.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Индивидуална советодавна психотераписка сеанса во времетраење од 90 минути.

- Можност да ги надминете проблемите и да посветите внимание на Вашето ментално здравје и психичка состојба.

- Понудата важи само за нови клиенти

- Потребна е предходна резервација на термин

- Доплата од 450 ден се врши на лице место

М-р Јове Хаџиевски, дипломиран Психолог / Психотерапевт и Гешталт терапевт.

  

Што добивате со психотерапијата?

- Подигнување, продлабочување и пороширување на своите нивоа на свесност, што ќе ви овозможи поквалитетен живот во сите сфери на вашето живеење (интелектуално, емоционално, духовно и физички)

-  Стекнување на поголема самодоверба и верба во своите најблиски и во другите
Советувањето и психотерапијата ќе ви помогнат да ги разрешите следниве проблеми:

- Различни видови на стравови, панични напади, како и други негативни мисли и чувства (гнев, бес, лутина, агресија, огорченост, незадоволство)

-  Депресија

-  Сте изгубиле некого, тажни сте и не можете да се справите со својата тага

-  Чувство на осаменост

-  Комплекси на пониска вредност

-   Чувство на беспомошност, недостаток на волја и мотивација

-  Лоша или слаба концентрација

-  Психосоматски пореметувања - пореметувања кои се од психолошка природа и немат органска подлога, како што се: чувство на притисок во градниот кош, плитко дишење, недостаток на воздух, чувство на гушење, психогено кашлање, психогено повраќање, немирен стомак , „прескокнување на срцето“, чувство на тежина и топлина во пределот на срцето, главоболка, вртоглавица, немате стабилна рамнотежа, мускулна слабост, ненедејано појавување на ладни и топли бранови низ вашето тело, црвенило на лицето и вратот, зголемено потење и отежнат говор, тресење на целото тело, мускулна слабост во пределот на рацете и нозете, напнатост во тилот, вратот, рамениот појас, хроничен умор, проблеми со спиењето и др.

- Престанавте да се радувате и да се смеете

-  Размислувате лошо за себеси и имате лоши доживувања

- Имате интензивна трема на јавни настапи во различни ситуации

- Не знаете како да комуницирате со спротивниот пол, срамежливи сте, исплашени, вознемирени во пристапувањето, запознавањето со дечко/ девојка, не знаете како да изразите љубов

- Имате проблеми во школо, имате застојни кризи во учењето, со колегите од класот, наставниците, професорите

- Нарушена е хармонијата во вашите фамилијарни односи, имате конфликти со брачниот партнер, децата, родителите и другите блиски

- Имате проблеми во љубовниот и сексуалниот живот
Се наоѓате во бракоразводна криза или сте разведени, имате потешкоти во комуникација со вашите деца, лоша родителска соработка со поранешниот партнер

- Вашето дете има ноќно мокрење, кошмрани соништа, мачнини, проблеми со исхраната и др.

- Имате проблеми во комуникацијата со колегите, шефот, директорот, чувствувате криза во прфесионалниот развој

- Чувствувате дека губите контрола врз сопствениот живот

- Имате доживување дека луѓето не ве разбираат или вие не ги разбирате нив и имате проблеми во препознавањето и изразувањето на вашите емоции

- Имате чувство дека надворешниот свет се изменил на некој начин или дека вие сте се измениле на некој начин, па имате потешкотии со адаптирањето

- Изложени сте на стрес и сакате да го намалите неговото влијаније врз вашиот организам, сакате да научите како да го неутрализирате

- Свесност за своите мисли, чувства, зборови и дела и внесување на позитивни промени кои што ќе придонесат за синхронизација и хармонизација во истите

- Развивање на чувството за личен идентитет

- Зголемување на способноста за одговорно
реализирање на своите желби и потреби

- Развивање на чувство за меѓусебна поврзаност и соработка со најблиските

- Свесност за воспоставување на длабоки емоционални/ интимни односи со својот брачен партнер/ ка

- Развивање на способност за помагање на себеси, на своите блиски и на другите

- Свесност за тоа како да ги изразувате своите емоции на здрав и конструктивен начин

- Откривање и развивање на љубовта и мудроста кои се кријат во вашето срце

- Свесност за полесно справување со стресовите, проблемите и конфликтите со кои секојдневно се среќавате

- Зголемување на одговорноста кон самите себе и кон другите

- Разивање на способност за полесно донесување на исправни одлуки, како на личен така и на прифесионален план

- Способност за свесно планирање и реализација на одредени промени во својот живот

- Спремност за учење на нови квалитетни социјални вештини

- Развивање на свесност за тоа како да бидете грижливи, нежни, отворени и искрени

  

ЗА КОМПАНИЈАТА:

 

Советувањето и психотерапијата ќе ви помогнат да ги разрешите следниве проблеми:

- Различни видови на стравови, панични напади, како и други негативни мисли и чувства (гнев, бес, лутина, агресија, огорченост, незадоволство)

- Депресија

- Сте изгубиле некого, тажни сте и не можете да се справите со својата тага

- Чувство на осаменост

- Комплекси на пониска вредност

-  Чувство на беспомошност, недостаток на волја и мотивација

- Лоша или слаба концентрација

-  Психосоматски пореметувања - пореметувања кои се од психолошка природа и немат органска подлога, како што се: чувство на притисок во градниот кош, плитко дишење, недостаток на воздух, чувство на гушење, психогено кашлање, психогено повраќање, немирен стомак , „прескокнување на срцето“, чувство на тежина и топлина во пределот на срцето, главоболка, вртоглавица, немате стабилна рамнотежа, мускулна слабост, ненедејано појавување на ладни и топли бранови низ вашето тело, црвенило на лицето и вратот, зголемено потење и отежнат говор, тресење на целото тело, мускулна слабост во пределот на рацете и нозете, напнатост во тилот, вратот, рамениот појас, хроничен умор, проблеми со спиењето и др.

- Престанавте да се радувате и да се смеете

- Размислувате лошо за себеси и имате лоши доживувања

- Имате интензивна трема на јавни настапи во различни ситуации

- Не знаете како да комуницирате со спротивниот пол, срамежливи сте, исплашени, вознемирени во пристапувањето, запознавањето со дечко/ девојка, не знаете како да изразите љубов

- Имате проблеми во школо, имате застојни кризи во учењето, со колегите од класот, наставниците, професорите

- Нарушена е хармонијата во вашите фамилијарни односи, имате конфликти со брачниот партнер, децата, родителите и другите блиски

- Имате проблеми во љубовниот и сексуалниот живот

  

- Се наоѓате во бракоразводна криза или сте разведени, имате потешкоти во комуникација со вашите деца, лоша родителска соработка со поранешниот партнер

- Вашето дете има ноќно мокрење, кошмрани соништа, мачнини, проблеми со исхраната и др.

- Имате проблеми во комуникацијата со колегите, шефот, директорот, чувствувате криза во прфесионалниот развој

- Чувствувате дека губите контрола врз сопствениот живот

- Имате доживување дека луѓето не ве разбираат или вие не ги разбирате нив и имате проблеми во препознавањето и изразувањето на вашите емоции

- Имате чувство дека надворешниот свет се изменил на некој начин или дека вие сте се измениле на некој начин, па имате потешкотии со адаптирањето

- Изложени сте на стрес и сакате да го намалите неговото влијаније врз вашиот организам, сакате да научите како да го неутрализирате

Имате проблеми со исхраната и телесната тежина (анорексија или булимија)

- Сте професионален спортист и сакате побрзо да напредувате во спортот

- Немате психички потешкотии, а сакате подобро да се запознате самите себе си и другите, да го подобрите квалитетот на сопствениот живот, да ја развиете својата автентичност, спонтаност и креативност

- Сакате во потполност да ги развиете своите капацитети - интелектуални, емоционални, спиритуални/ духовни и физички

- Изложени сте на стрес и сакате да го намалите неговото влијаније врз вашиот организам, сакате да научите како да го неутрализирате

 

 

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Купонот можете да го искористите во рок од 30 дена.
- Купонот може да се користи со претходна резервација
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Интернационален Гешталт институт на Македонија

ул:Невена Ѓорѓиева Дуња бр 13/11 

нас.Кисела Вода 

e-mail:joveha7@gmail.com

М-р Јове Хаџиевски, дипломиран Психолог / Психотерапевт

Локација на GoogleMap .