Есенско-Зимски одмор во прекрасното Маврово !Со купон од 80 денари добивате 35% попуст на едно ноќевање за едно лице во Chalet Пандора Маврово!

-35%

Chalet Пандора Маврово
1100.00 
  80.00ден.
Кол:  

  ОПИС НА ПОНУДАТА:
 

- 1 ноќевање за 1 лице 

- Доплат од 640 ден се врши на лице место во Chalet Пандора Маврово

- За време на викенд потребен е престој од минимум две ноќевања

- Mаксимален капацитет на сместување во апартманите е 8 лица, а минимум 2 лица 

- Понудата важи до 30.12.2018 

во зависнст од тоа колку ноќи ке престојувате толку купони превземате на пр: два купони-две ноќеања, три купони - три ноќевања итн...

  

  

Chalet Пандора Маврово 

Се наоѓа во Близина на Ски Центарот и ви нуди удобен и прекрасен престој во природа! Уживајте во прекрасното Маврово!

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Потребна е предходна резервација 
- Понудата е со важност од 08.11.2018 до 30.12.2018
- На располагање има неограничен број на купони
- Купонот за услугата/производот се купува на сајтот на ekolektiva.mk.
- Доколку Ви предложат да платите на лице место, Ве молиме известете не на маил contact@ekolektiva.mk или на тел.078 236 174.
- За повеќе информации јавете се на 078 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Chalet Пандора Маврово

Mavrovo Ski Center Mavrovo, 1256 Mavrovo, Macedonia

e-mail:d.pandorka@gmail.com

Локација на GoogleMap .