Романтично уживање за двајца во прекрасното Вевчани! Со купон од 100 ден добивате 47% попуст на ноќевање за две лица во двокреветна соба + Богат и вкусен вевчаски појадок во Пансион Премиер, Вевчани

-47%

Пансион Премиер Вевчани
2200.00 
  100.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Ноќевање за две лица во двокреветна соба 

- Богат Вевчански појадок

- Потребна е предходна резервација за слободно место

- Романтичен одмор  за двајца 

Напомена:

- Доплата од 1150 ден. се врши на лице место во Пансон Премиер 

  

  

  

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Пред купување на купонот потребна е предходна резервација 

- Купонот  може да се искористи  само за наведената понуда.

Задолжително е превземање на купонот во спротивно се наплаќа по редовна цена!

- За повеќе информации јавете се на 078/ 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Пансион Премиер, Вевчани

е-маил:pansionpremier@yahoo.com

Локација на GoogleMap .