Уживајте во убавините на Берово!Со купон од 50 ден. и доплата од 600 ден. директно во вилата добивате ноќевање за едно лице во комплетно опремени апартмани во Вила „Клепало“ - Берово

-46%

Вила „Клепало“ - Берово
1200.00 
  50.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

Со купон од 50 ден. и доплата од 600 ден. во вилата добивате :

- Ноќевање за едно лице.

- Ако сакате две ноќевања потребно е да купите два купона итн.

- Во склоп на објектот функционира и ресторан за 40 гости.

- Можност да пробате локални видови на специјалитети и секаков вид на храна по ваша желба.

- Доколку сакате појадок доплаќате во вилата 100 ден. по лице по ноќевање.

НАПОМЕНА:

- Задолжително е ноќевање од страна на две лица.

- Вилата се наоѓа на 15 км. од Берово скриена во борова и букова шума.

- Објектот располага со простран двор со паркинг простор, фурна, скара и спортски терен.

- Капацитет од 40 легла, 6 Апартмани опремени со спални, гарнитури, и сопствени бањи.

- При посета во вилата задолжително прикажете го купонот издаден преку нас со единствениот код на него. Тогаш ја вршите и доплатата од 600 ден.

- Доколку сакате да престојувате повеќе вечери, потребно е да купите повеќе купони. Еден купон важи за едно ноќевање за едно лице.

  

  

 

Вила „Клепало“ - Берово
 

На петнаесет километри од Берово во близина на граничниот премин Клепало скриена во густа борова и букова шума се наоѓа вила Клепало. Вилата располага со капацитет од 40 легла, 6 Апартмани опремени со спални, гарнитури, и сопствени бањи. Во склоп на објектот функционира и ресторан за 40 лица кои ви овозможува приготвиваање на локални специјалитети и секаков вид на храна по ваша желба. Простран двор со паркинг простор, базент, фурна, скара и спортски терен.

  

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Пред купување на купонот потребна е предходна резервација 

- Купонот  може да се искористи  само за наведената понуда.

Задолжително е превземање на купонот во спротивно се наплаќа по редовна цена!

- За повеќе информации јавете се на 072 234 591 или 078/ 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.


ЗА КОМПАНИЈАТА:

Вила „Клепало“ - Берово

Локација на GoogleMap .