Уживajтe во прекрасното Крушево!Со купон од 150 денари добивте едно ноќевање за две лица + бесплатно сместување на 2 деца во Апартмани „Бубамара“

-43%

Апартмани „Бубамара“
2200.00 
  150.00ден.
Кол:  

ОПИС НА ПОНУДАТА:

- Ноќевње за две лица во апартман 

- Бесплатно сместување на две деца до 10 годишна возраст

- Сопствено купатило, кујна, кабелска телевизија, интернет, фен и паркин простор.

- Вљубете се во убавините кои ви ги нуди Крушево.

- Во зависност од тоа колку ноќевање ќе престојувате си превземате ист бр на купони. на пример 2 ноќеваења-2 купони, 3 ноќевања-3купони итн..

- ДОПЛАТА ОД 1200 ДЕНАРИ СЕ ВРШИ НА ЛИЦЕ МЕСТО ВО АПАРТМАНИ БУБАМАРА 

Напомена:

- Еден купон важи за едно ноќевање за две лице 

 Пред да се превземе купонот потреба е предходна резервација 

  

Апартмани „Бубамара“ - Крушево се наоѓаат во строгиот центар на Крушево, на само 50м од плоштадот. Секое студио располага со сопствено купатило, кујна, кабелска телевизија, интернет, фен и паркинг простор.

 

  

  

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Пред купување на купонот потребна е предходна резервација 

- Купонот  може да се искористи  само за наведената понуда.

Задолжително е превземање на купонот во спротивно се наплаќа по редовна цена!

- За повеќе информации јавете се на 072 234 591 или 078/ 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Апартмани „Бубамара“

Ул. Нико Доага
Во строгиот центар на Крушево

Локација на GoogleMap .