Уживање во прекрасното Вевчани! Со купон од 100 денари добивате 63% попуст за едно ноќевње за 1 лице во Ресторан и апартман „Шутиноски“ - Вевчани

-63%

Ресторан и апартман „Шутиноски“ - Вевчани
1600.00 
  100.00ден.
Кол:  

  ОПИС НА ПОНУДАТА:

-Со купон од 100 денари и доплата на лице место од 500ден. во Ресторан и апартман „Шутиноски“ добивате:

-Едно ноќевање за едно лице во прекрасен апартман

Напомена:

- Пред за се превземе купонот потребна е предходна резервација во Ресторан и апартман „Шутиноски“ за слободни места!
- Задолжително е превземање на купонот во спротивно се наплаќа по редовна цена!

  

  

Ресторан и апартман „Шутиноски“ - Вевчани - Ви нудат комплетни услови за одличен престој во Вевчани. Новоградба во традиционален стил со вкусни вевчански подготвени специјалитети во нивниот ресторан. Располагаат со сместувачки капацитет од 10 луѓе. Има 4 двокреветни соби со посебно WC, и голем апартман со дневна, спална и кујна од 75 м2 каде може да се сместат макс. 5 лица. Уживајте на еден поинаков начин, уживајте во природа доживувајќи ја традицијата. Место каде можете да го ослободите својот дух во природните убавини, гостопримливоста и хуморот на домаќините како и да ги почуствувате длабочините на христијанството.

УСЛОВИ НА ПОНУДАТА:

- Пред купување на купонот потребна е предходна резервација 

- Купонот  може да се искористи  само за наведената понуда.

Задолжително е превземање на купонот во спротивно се наплаќа по редовна цена!

- За повеќе информации јавете се на 072 234 591 или 078/ 236 174

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЗА КОМПАНИЈАТА:

Ресторан и апартман „Шутиноски“ - Вевчани

Вевчани 6335 Вевчани
e-mail
sutinoskimilovan@gmail.com

Локација на GoogleMap .