50 % ПОПУСТ ЗА ИЗРАБОТКА НА ВЕБ СТРАНА + ХОСТ СЕРВЕР ЗА 1Г. + МОЖНОСТ ЗА RESPOND DESIGN - КОМПЛЕТНО ПРОФЕСИОНАЛНО ВЕБ РЕШЕНИЕ ОД БКМ – ВЕБ БИЗНИС ВО ВРЕДНОСТ ОД 9000,00 ДЕН. ПО ЦЕНА ОД 4500,00 ДЕН.

-50%

ВЕББИЗНИС
9500.00 
  4,500.00ден.
Кол:  

ДОБИВАТЕ

А.

* Дизајн на веб страна

* Графичко решение за банер хедер со лого

* Основно мени (хоризонтално)

* Комплетна почетна страна

* Страна: За нас

* Страна: Нашите услуги/производи

* Страна: Галерија

* Страна: Контакт форма со локација

* Дополнителен модул

* Модул за социјални мрежи

* Модул за кратко брзо инфо

+ (плус)

* Веб хостинг – сервер за период од една година

* Обука во нашиот тренинг центар за администрирање на веб страната, за лицето кое ќе го назначите за администратор.

НОВО !

Можност за добивање на адаптабилна веб страна, со менлив дизајн  – читлива за сите мобилни уреди ( таблети, моб.телефони и сл.)

WEBBUSINES MACEDONIA

WEBBUSINES MACEDONIA е тим од искусни професионалци со долго искуство во креирањето на веб решенија. Повеќегодишното искуство, и пратењето на модерните текови во оваа свера ни дава за право и можност да понудиме квалитетни веб производи. WEBUSINESS MACEDONIA е составен дел на интернационално и домашно реномираната БКМ - Бизнис Конфедерација на Македонија

ВЕБ решенијата кои ги нудиме содржат се она кое денес содржат модерните веб страници. Во зависност од димензијата, во неа можат да бидат имплементирани најразлични модули , флеш банери, логоа, хоризонтални мениа, вертикални менија, табови, група на табови, модули за пребарувања, галерии, слајдери, линкови кон социјални мрежи, ФБ модул, форуми, разни банери, корисни подножја, повеќејазичност и многу друго. Специфично е што понатамошното администраирање на страната го превземате и со тоа остварувате своја независност.

WEBBUSINES MACEDONIA иплементира решенија за специјализирани веб страници за online купување. Веб страните за е-продавница и е-трговија се компатабилни за големи, средни и мали субјекти и освен со дизајнот, предничат со својата едноставност и безбедност.

  • Купонот може да се користи почнувајќи од 29.09.2018 до 15.09.2018
  • За сите дополнителни информации јавете се на телефон или контактирајте не по е-mail.
  • 1 лице може да купи неограничен број на купони.
  • По купувањето на купонот, потребно е да се закаже термин за отпочнување и  реализација за изготвување на веб страната.
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

БКМ - ВЕБ БИЗНИС

Адреса: Д.Ц. Палома Бјанка , 1000 Скопје

Телефон: 078483688

Вебсајт: http://bcm.mk/webbusiness.mk/

Маил: webbusiness@email.com

Работно Време:  Пон - Пет: 09:00 - 16:00

Локација на GoogleMap .