Грижа на корисници

Почитувани,


Со желба за што поедноставо и полезно користење на нашиот веб портал, се потрудивме корисникот да го направи најнеопходното за да ги користи нашите услуги.  

Сепак, доколку имате било какви прашања или потреба од информација, нашиот тим Ви стои на услуга. За контакт, покрај меил формата можете да ни се обратите на:

 

Грижа за корисници:

МОБ:  078 236 174

или на маил:

contact@ekolektiva.mk

Можете да не контактирате секој работен ден од 10:00-19:00 часот.