До деловните партери

 

 

Денешницата поставува нови критериуми за присутност на пазарот и пронаоѓање на нови  продажни канали.

Според тоа многу е важно како и каде продавате и каде ги рекламирате  вашите услуги.

Сакаме да нагласиме дека  ekolektiva.mk  покрај продажбата на вашите услуги,  директно и ќе ја рекламира вашата институција преку својот маркетинг систем.

На сите наши деловни партнери, ние ќе им обезбедиме бесплатен висок квалитет на презентација, како  и професионално маркетинг рекламирање на интернет.

Повеќе за нашите активности ќе Ви презентираме при непосредната средба.

Ве замолуваме слободно да не контактирате преку е-пошта marketing@ekolektiva.mk 

Благодариме однапред и се радуваме на потенцијалната идна соработка.

Вашa:   ekolektiva.mk