ПРОМОТИВНО! 87% попуст на индивидуален план за исхрана од персонален тренер Дејан Тодороски во вредност од 2500 ден. по цена за само 300 ден. Одлична понуда за фит тело!

ПРОМОТИВНО! 87% попуст на индивидуален план за исхрана  од персонален тренер Дејан Тодороски во вредност од 2500 ден. по цена за само  300 ден.  Одлична понуда за фит тело!

-87%

ИНСТРУКТОР Дејан Тодоровски
2500.00 
  300.00ден.
 

-70%

Професионална изработена лична натална карта промотивно 70%ПОПУСТ
АСТРОЛОШКИ ЦЕНТАР "СОНЦЕ"
1,000.00ден.  300.00ден.

-50%

Уживајте во убавините на Златибор!
ВИЛА АРИШ ЗЛАТИБОР
0.00ден.  100.00ден.

Ekolektiva